Ove subote, 19. svibnja 2018.god u 19 sati u  Crkvi Gospe Loretske u Arbanasima  održat će  koncert Libretića, popularnog dječjeg zbor iz Zadra.

Bit će to njihova prva izvedba cjelovečernjeg pjevanja modernoga duhovnoga repertoara kojeg su pripremili sa svojim voditeljima Ivanom Begović  i Dinkom  Habušem.
Koncert pod nazivom Pjeva srcem imat će i humanitrani karakter. Uputno je donijeti sa sobom nešto od nekvarljive hrane ili higijenskih potrepština kako bi Glazbeni studio Liberto već u ponedjeljak ujutro napunio police Socijalne samoposluge u Zadru.

"Izuzetno nam je drago što ćemo u subotu moći, zajedno sa svojom dječicom i svima koji dođu na koncert, otpjevati uglas toliko pjesama koje i sami jako volimo. Ujedno ćemo biti u prilici napraviti jedno maleno, skromno i dobro djelo, što i jest poanta čitavoga susreta.
Na koncertu će sudjelovati sve grupe Dječjega zbora Libretići. Sve točke izvest će se uživo, a pratit će ih samo gitara, uz jednu gošću, gitaristicu Donatu Zelić. Ona će se predstaviti jednom klasičnom skladbom, najavili su  umjetnički voditelji Libretića.