S velikim zadovoljstvom, pozivamo Vas na književnu večer i druženje s Mani Gotovac u tajnom vrtu hotela Almayer u petak, 11. svibnja u 19 sati. Knjige će predstaviti osobno autorica uz glazbene brojeve: "Mjesečeva sonata" (Beethoven) i "Tužna je nedjelja" (Kraljevi ulice).

Mani Gotovac poznata je teatrologinja, kazališna kritičarka, dramaturginja, spisateljica i ravnateljica hrvatskih kazališta. Njezina životna sudbina nosi u sebi dramatske elemente: velike ljubavi, bračne lomove, burna prijateljstva s glumcima, redateljima i piscima, ali i političarima te drugim sudionicima javnoga života.

Mani je široko umjetnički obrazovana, velika poznavateljica suvremenoga svjetskoga kazališta, ali ona je i žena snažnih strasti, u kojoj nikad nije utrnuo duh djevojčice. Posjedujući iznimnu intuiciju i imaginaciju te hrabrost, nikad se nije libila uhvatiti u koštac s najtamnijim stranama hrvatskog društva. Ljubav i sva njezina lica, krhkost i snaga pojedinca, okrutnost društva koje ne slavi ljepotu različitosti, ali prije svega kako i koliko ćutimo jedni druge, samo su neke od tema koje su obilježile njezin opus.

Radi ograničenog broja mjesta ulaz je moguć samo uz pozivnice i prethodnu rezervaciju na info@almayer.hr ili tel: 023/335-357.

Link na Facebook događaje:

https://www.facebook.com/events/990009704500784/

https://www.facebook.com/events/297192020816706/