U HNK Zadar 20. travnja održao se 6. Festival duhovne glazbe "Svjetlost dolazi" u organizaciji udruge Stihovi i note. 

Uz pratnju festivalskog benda pod ravnanjem Saše Miočića uz članove Vedrana Supičića, Franju Judnića, Ivana Gulana i Ivana Ouseneka nastupalo je 14 izvođača točnije 10 iz raznih krajeva RH, 3 izvođača iz Zadra i 1 izvođač iz Širokog Brijega BiH pa je i ove godine kao i svih proteklih bio međunarodnog statusa.

Festival je bio natjecateljskog karaktera a stručni ocjenjivački žiri u sastavu od četiri člana i to Branke Višić Karavida, ravnateljice Glazbene škole "Blagoje Bersa" Zadar, Renate Peroš ravnateljice NM Zadar, Ante Radosa direktora TZ grada Zadar i Tomislava Pehara prof.glazbe OŠ Šime Budinića,skladatelja i producenta dodijelo je:

Nagradu za najbolji tekst: JOŠKU PERIĆU iz Splita za skladbu "Dođi na most".

Nagradu za najbolju glazbu: KORNELIJI i MIHOVILU DOROTIĆU iz Bregane za skladbu "Ješua".

Nagradu za najbolji aranžman: JELENI SKOKO i KATARINI ČOLAK iz Širokog Brijega za skladbu "Na križu".

Nagradu stručnog ocjenjivačkog žiria: SANELI BAČIĆ iz Zadra za skladbu "Jesam li dostojna tebe".

Nagradu publike osvojila je: ANJA GRABAR iz Zagreba za skladbu "U Bogu je mir" koja je svojom odličnom izvedbom i interpretacijom autorske pjesme ostavila najveći dojam na posjetitelje festivala.

U revijalnom dijelu programa nastupala je grupa "Svjetionik" iz Zadra koja je izvodila najpopularnije kršćanske uspješnice. Festivalske nagrade izradila je poznata umjetnica Dunja Cossetto iz Zagreba koja koristi tehniku fuzija, spajanjem slojeva stakla u boji i bez boje na temperaturi i do 900 C - flos staklo i staklo u boji - staklo u tehnici taljenja

Povodom održavanja festivala ravnateljicu Vesnu Benić u haljinu "Morske orgulje" odjenula je Ada Duka, jedna od pokretačica zadarskog Festivala vjenčanja.

Ada Duka Dream brend je prepoznat široj javnosti koja kokroz tekstilni dizajn oslikava zadarske znamenitosti pa su uz haljinu Morske orgulje poznate i Sv. Marija, Gradska straža i Sv. Donat.  Festivalski program vodio je Igor Jelenić Toto.

Pokrovitelji festivala bili su: Grad Zadar, Zadarska županija, Narodni muzej Zadar, Općina Preko, Općina Kukljica, Općina Kali, Općina Pašman, Općina Tkon.