Gradska knjižnica Zadar i Klub mladih Klooz Udruge CINAZ pozivaju sve mlade da se prijave za volontersko čitanje slikovnica djeci u Ogranku Bili brig Gradske knjižnice Zadar. Uvjeti su da imate između 18 i 30 godina, da se dobro snalazite s klincima i s čitanjem naglas.

- Ako se želite pridružiti veseloj ekipi volontera, prijavite se na radionice osposobljavanja volontera za čitanje djeci naglas do utorka, 21.studenog 2017. do 14h! Jednodnevna radionica će se održati u srijedu, 22.studenog 2017. od 17.00 do 19.30h u prostoru udruge CINAZ (Trg Petra Zoranića 1, 23000 Zadar). Nakon radionica, volonteri će imati priliku čitati slikovnice djeci u Ogranku Bili brig i povremeno na javnim gradskim površinama u sklopu obilježavanja sličnih manifestacija. Prijaviti se možete putem poveznice.

U sklopu provedbe programa „Klub mladih KLOOZ" Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ i Gradska knjižnica Zadar nastavljaju već petu godinu zaredom s volonterskom akcijom „Mladi čitaju!" s kojom obilježavaju nacionalnu kampanju "Čitaj mi!".