Kazališna udruga "Igrajmo se" upravo je zaključila snimanje audio knjige Branka Čakaruna "Kad bi led bio sladoled"u suradnji sa Znanstvenom knjižnicom Zadar u sklopu projekta Talking Books, a naravno već su i u pripremama nove predstave Put oko svijeta (redateljica: Lucija Bajlo) i sukladno planu i programu kreću s realizacijom prve radionice u školskoj godini 2017./18.u kojoj će proslaviti 15. godina rada.

Radionicu pod nazivom Igrom od sebe do klauna - smiješni karakteri održati će mlada glumica Ana-Marija Jurišić koja je 2015. godine diplomirala na Umjetničkoj Akademiji u Osijeku smjer glumu i lutkarstvo, trenutno s prebivalištem u Osijeku.

Ova mlada glumica kao srednjoškolka bila je polaznica Kazališne udruge Igrajmo se Zadar pa je ovo svojevrsni nastavak suradnje s Igrajmo se i svakako jedan od ciljeva rada ove udruge.
Radionica će se održati 11. studenog i isključivo je namijenjena polaznicima Igrajmo se točnije uzrastu od 1. razreda do 5. razreda O.Š.

Svrha radionice jest nastavak suradnje s mladim glumcima koji su potekli iz Igrajmo se, a koji svojim radom žele i mogu pridonijeti radu Igrajmo se i zadarskoj glumačkoj i kulturnoj sceni.  

Opis radionice: Kroz različite glumačko-klaunske vježbe i igre radit ćemo na unutarnjem oslobađanju sebe. Radionica će se sastojati od zagrijavanja, pa do oslobađanja mišića, istraživanja sebe u prostoru i vremenu, zatim individualnog rada i partnerske klaunske igre u duo i trio parovima, te radu na slap stick vježbama i trikovima sa i bez rekvizita. Cilj radionice je osloboditi sebe i sve svoje mane, osvijestiti ih i pretvoriti u vrline.