ZADAR - Kneževa palača proglašena je kulturnom atrakcijom godine a da još uvijek nema svoju internetsku stranicu. Da ne bude zabune, ona koja je još uvijek aktivna, domena je izrađena u sklopu EU projekta obnove koja je na snazi do kraja godine.

U Kneževoj palači djeluje Koncertni ured koji je već napravio i novu stranicu, te Narodni muzej sa svojom stranicom. Kada će najavljena stranica Kneževe palače pitali smo voditelju Lorenu Peroš koja je prije nedavnog natječaja za stalni posao bila angažirana od strane Narodnog muzeja na promociji i plaćana iz EU projekta. - U izradi je. Dugoročan je to proces obzirom i na Providurovu palaču, jer će za dvije godine trebati je mijenjati, kazala je nova voditeljica Kneževe palače. Lorena Peroš usput je dodala kako ona „voli svoje izjave autorizirati pa bi bilo dobro da dođemo kod nje, ako nas nešto zanima. A zanimalo nas je što predstavlja spot koji je objavljen u petak na Facebook stranici Kneževe palača.

U prvi mah, voditeljica Kneževe palača tražila je pomoć osobe koja je zadužena za medijske objave, ali kako je ona bila na terenu i sama je bacila pogled na video - uradak.
- To je najava projekta Muzej dvije palače u sklopu kojeg ćemo imati izložbu, pojasnila je voditeljica Kneževe palače.

Pa pogledajte nešto što se naziva Promotivni video Kneževe palača:

 


View on YouTube