U Gradskoj loži otvorena je izložba slika i unikatnog nakita Adina i Mie Hebib. Ne tako davne 2014. godine u Koncertnoj dvorani Kneževe palače  Adin i Mia izložili su 70 slika i crteža iz tri ciklusa - „Studija akta", „Stari most" te „Novi aktovi". Uz njega, svoj dizajnerski unikatni nakit predstavljala je njegova kćer Mia. Sada se oboje predstavljaju kao autori.

Adin Hebib akademski je slikar rođen 1955. godine u Mostaru. U Parizu je u klasi profesora Borisa Cikalovskog od 1983. do 1985. godine specijalizirao ekspresionizam. Njegov bogati opus slika i grafičkih djela obuhvaća scenografiju, plakate, ilustracije knjiga i monografije. Dobitnik je mnoštva europskih nagrada za grafički dizajn kao i niza drugih stručnih nagrada i priznanja. Priredio je više od 40 samostalnih izložbi u zemlji i inozemstvu, a njegova djela nalaze se širom svijeta.

Mia Hebib, diplomirana dizajnerica nakita, u New Yorku surađuje s modnim kućama Liz Claiborne, Henri Bendel, Tory Burch te BCB Generation. Predstavila se na mnogim izložbama u Europi, Americi i Aziji.