U Gradskoj knjižnici u Zadru u ponedjeljak s početkom u 18 sati održat će se otvorenje zajedničke izložbe slika pod nazivom "Nedostaješ mi" autorice Isabell Franov iz Kali i Ivice Vihara iz Kukljice. Slikarica Isabell Franov izložit će svoje slike različitih dalmatinskih motiva otočkog okruženje, obala, more, brodovi, ljudi u radnom ambijentu, portreti koje na platno prenaša realističnim pristupom u tehnici akrilnih boja.

Slikar Ivica Vihar slika crno-bijelom tehnikom i tempera boje, a u posljednje vrijeme i vinorel tehnikom a na izložbi će izložiti radove s motivima starih kukljiških dvora, portima, običajima, gajetama, ribarima, kao i u prirodnim ljepotama od kojih su neizostavni motivi masline i suhozidi.

O izloženim radovima govorit će Tomislav Košta, slikar i strip autor. U programu otvorenja izložbe sudjelovat će Milena Dundov, glumica i redateljica i Tomislav Meštrić kukljiški čakavski pjesnik. U glazbenom programu svoje autorske skladbe izvodit će Tea Vidaić, zadarska kantautorica. Izložbu će službeno otvoriti Stipe Zrilić, slikar i bivši župan Zadarske županije.

Moderator i voditelj izložbe je Vesna Benić.