Završnica ovogodišnjeg izdanja Glazbenih večeri u Sv. Donatu pripala je ansamblu Synergia6.

Za koncert sprske zvijezde i najpoznatijeg člana ansambla Nemanje Radulovića, svjetski proslavljenog violiniste. Umjetnik koji snima ekskluzivno za Deutsche Grammophon i koji je osvojio sve najveće svjetske pozornice plijeni pažnju svojim neformalnim imidžom, a ponajviše i iskonskom, prirođenom muzikalnošću i nevjerojatnom virtuoznošću.

Ansambl čine još i pijanist Dejan Sinadinović, redoviti profesor na Fakultetu muzičke umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu, Tijana Milošević glazbenica koja je kao osamnaestogodišnjakinja postala najmlađa koncertna majstorica Beogradske filharmonije, violinistica Ksenija Milošević, doktorandica na Fakultetu muzičke umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu, klarinetist Milan Milošević profesor klarineta i direktor Muzičkog odsjeka na Vancouverskom koledžu u Kanadi i Žarko Perišić, fagotist Simfonijskog orkestra HRT - a i profesor na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

Ovaj ansambl u crkvi sv. Donata publici će priuštiti uistinu spektakularnu završnicu Večeri. Na programu će biti remek djela komorne glazbe iz pera Mihaila Glinke, Arama Hačaturjana i Wolfganga Amadeusa Mozarta te djelo Sida Robinovitcha suvremenog kanadskog skladatelja.