Koncertna sezona  u Zadru traje do polovine lipnja i do tada donosi još tri koncerta.
 Prvi među njima je koncert u ciklusu Più mosso - mladi zadarski glazbenici. U petak 27. svibnja Sezona će se tako nakratko vratiti u Svečanu dvoranu Sveučilišta. Na koncertu s početkom u 20 sati nastupit će Ivan Štorić.
 Radi se o mladom nadarenom pijanistu rodom iz Neviđana na Pašmanu, danas studentu pete godine klavira na Umjetničkoj akademiji u Splitu u klasi prof. Olge Cinkoburove.
Do danas je Ivan održao je nekoliko recitala te sudjelovao na brojnim natjecanjima. Osvojio je prvu i treću nagradu na natjecanju Daleki Akordi (2004. i 2006. godine, Split), drugu nagradu na regionalnom natjecanju 2009. (Makarska) i 2011. godine (Zadar), plasirao se u finale međunarodnog natjecanja Mladi virtuozi 2014. godine (Zagreb), osvojio drugu nagradu na međunarodnom natjecanju Memorijal Jurica Murai 2015. godine (Varaždin) te je osvojio prvu nagradu na državnom natjecanju komornih sastava 2015. godine u disciplini klavirski kvintet (Zagreb).

Bio je sudionik seminara kod priznatih klavirskih pedagoga: Dalibora Cikojevića, Đorđa Stanettija, Ivanke Kordić, Tatjane Ognjenović, Rubena Dalibaltayana, Grigoryja Gruzmana i Kemala Gekića.
U Zadru će se po prvi puta u Koncertnoj sezoni predstaviti kroz cjelovečernji recital.
 Svirat će Sonatu op.110 br. 31 Ludwiga van Beethovena, 4. Impromtus op. 90 Franza Schuberta i Baladu op. 52 br. 4 Frédérica Françoisa Chopina.
 Ne propustite podržati ovog mladog višestruko nagrađivanog pijanista!