Natječaj za umjetničke radove "Krea(k)tivni i (ne)ovisni" kojeg organizira udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ produžen je do kraja siječnja 2014.

godine. Podsjećamo, tema natječaja su suvremene ovisnosti, a radovi mogu biti realizirani u mediju slikarstva, skulpture, fotografije ili video umjetnosti. Na natječaj se mogu prijaviti svi mladi kreativci sa područja Zadarske županije, a nakon natječaja bit će organizirana izložba radova.

Pobjednike i sudionike očekuju i brojne vrijedne nagrade! Potrebno je ispuniti prijavu, koju zajedno s fotografijom (ili videom) vlastitog umjetničkog rada šaljete na e-mail [email protected], s naznakom "Za umjetnički natječaj". Sponzori natječaja "Krea(k)tivni i (ne)ovisni" su: izdavačka kuća Algoritam, Hrvatsko narodno kazalište Zadar, beauty centar Visage (u Callisti), frizerski salon 'Za dlaku', Lumos hobby & art shop i pizzeria Zizou. Više o natječaju, kao i prijavu, možete pronaći na stranici udruge: www.udrugacinaz.hr ("Novosti").