Udruga Cinaz poziva na premijeru filma 'Posljednja cigareta' u utorak, 5.11. u 19.30 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar.

U svojoj prvoj godini djelovanja, sa svojim raznolikim i bogatim programom aktivnosti i velikom zainteresiranošću mladih, prvi klub mladih KLOOZ u Zadru je pokazao koliko je mladima potreban ovakav projekt u kojem će moći aktivno i kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme, poticati svoje kreativno stvaralaštvo, aktivno sudjelovati u lokalnoj zajednici te se informirati, educirati i savjetovati o svim područjima i interesima koje se tiču mladih.


Program kluba je uspješno realiziran sa još jednom dodatno održanom radionicom (radionica 'Osnove glumačkih vještina'). Obuhvatili smo broj od 450 korisnika, najviše u starosnoj dobi od 15 do 30 godina, pretežno studentska, zatim srednjoškolska populacija. KLOOZ je dobio veliku podršku i pažnju od strane lokalnih i nacionalnih medija koju su redovno pratili naše aktivnosti sa velikom zainteresiranošću. Ostvarili smo suradnju sa brojnim lokalnim i nacionalnim institucijama; Gradskom knjižnicom Zadar, osnovnom školom Petar Preradović, Sveučilištem u Zadru, Hrvatskim Narodnim Kazalištem Zadar, književnom udrugom ZaPis, Volonterskim centrom Zadar, Županijskim savjetom mladih Zadarske županije, Zadarska županijom, gradom Zadrom, Info Zonom, Udruga osoba s oštećenjem sluha Zadar, Regionalnim Info centrom za mlade Info Zonom, New Tang Dynasty TV kućom u Hrvatskoj.