ZADAR - Zadarski pjevač Bepo Matešić po četvrti puta je postao ocem. No, kćerkicu mu nije rodila, kako bi se moglo pretpostaviti, njegova supruga, već je ona rođena iz izvanbračne afere.
-Istina je, dobio sam vanbračnu kćer, ali ne bih želio ništa više komentirati. Barem dok se situacija doma ne smiri, jer još ne znam što ću i kako ću, potvrdio je Bepo Matešić glasine koje se posljednjih dana kružile Zadrom. Dodao je i to kako još ne zna ime djevojčice, a nije ju uspio ni vidjeti.

Vijest o izvanbračnoj kćeriu  medijima je potvrdila i Bepova supruga s kojom je on u braku već dugi niz godina, kazavši kako je on dobio kćer, no kako 'mu je ona nije rodila'. Također, usprkos izvanbračnoj aferi, supruga je i izgleda dalje odlučila ostati u braku s poznatim zadarskim pjevačem, budući da je kazala kako i dalje živi sa suprugom.

Majka Matešićeve novorođene djevojčice navodno je zaposlena u Hrvatskom saboru i živi u Zagrebu, a navodno će odgajajanje djevojčice preuzeti samo na sebe. Od Bepa je mlađa za više od dvadeset i pet godina, a ima i jednog sina od sedamanaest godina. Prema pričanjima vlasnika jedne zadarske konobe njih dvoje su tamo često dolazili zajedno, a po njegovom opisu radi se 'o jednoj finoj dami'.