"Intrade" imaju Tomislava Bralića, a bibinjska klapa "Roko" Iću Sikirića. Tim riječima bi se ukratko mogao opisati "pjevački transfer" koji se nedavno dogodio u Bibinjama. No, o konkurenciji ipak nema niti govora, navodi Ićo. On je, naime, nedavno pristao priključiti se ovoj bibinjskoj klapi kao solist, a razlog je, kako kaže, više gušt nego konkurencija.

- Na prvom mjestu mi je solo karijera i pop rock glazba, a klapa je tu kao gušt. Nije mi plan biti konkurencija "Intradama", a i mi smo stilski drugačiji od njih, kazao je Ićo.

Inače, uz klapu "Roko", koja je debitantski nastup zahvaljujući svom poznatom novom članu imala u Sutomiščici pred čak 1.000 ljudi, veže se još jedna zanimljivost. Naime, uz Iću Sikirića kao solista, u njezinoj sadašnjoj postavi djeluje još pet Sikirića; Denis, Mate, Mladen, Rino, te Vice na mandolini. U klapi su još i Boris Režan, Ive Režan, Ante Travica, te Rudolf Dvorski na gitari, a svi članovi klape, pa i oni drukčijeg prezimena, rodbinski su povezani.

Do sada iza sebe imaju tri snimljene pjesme "Kate moja", "Pokaži mi lice bilo" i "Vrati san se doma" čiji je autor Ante Sikirić, a u planu je i snimanje i prvog albuma. Tri već postojeće pjesme nanovo će se snimiti uz solo nastup Iće Sikirića, a dodat će k tome još osam novih pjesama. U tijeku su pregovori s aranžerima i izdavačkim kućama, a i sam Ićo, doznajemo, trenutno radi na vlastitom albumu.

- Radim pomalo i dobro mi je tako, jer nema pritiska. Imam svoj "tihi posao", u obliku par gaža mjesečno, što mi je dovoljno za živjeti, a tako mi nitko ne stoji na glavi i sam sam svoj menadžer, kazao je Sikirić, te dodao kako će na novom albumu koji bi trebao izići sljedeće godine biti nešto autorskih pjesama, a uz karakteristični dalmatinski pop rock prizvuk, naći će se na njemu i neke njegove starije pjesme u klapskoj izvedbi.