NOVALJA - Uz potoke alkohola i vrući ples atraktivnih plesačica u petak je i službeno započela sezona zabave na plaži Zrče. Otvorenje exotic cluba Papaya posjetila je i bivša kraljica Hrvatske Tina Katanić, a u sitne noćne sate pristigla je i Snježana Mehun.

Iako je bila najavljena, na otvorenje Papaye nije navratila Vlatka Pokos koja se nakon večere u jednom od novaljskih restorana ipak odlučila na raniji počinak. To, dakako nije spriječilo ostale da se zabavljaju do jutarnjih sati kada se veseloj ekipi pridružila i "novaljska kraljica" Sandra Dabo.

Dupkom ispunjena Papaya bila je pravi pokazatelj kako su Hrvati željni zabave, ali i plesa koji se nakon jutarnjeg odmora nastavio i u popodnevnim satima, na već tradicionalnom after beach partyju.

Čarima bazena nije odoljela ni Vlatka Pokos koja je Papayu ipak odlučila posjetiti u subotu i to po prvi put. Svojom atraktivnom figurom, Vlatka je u jako kratkom roku privukla poglede, posebice muškog dijela publike. Ipak, na Zrču se Vlatka zadržala samo jedan dan. Već od danas boravi na dvodnevnom odmoru u sklopu kojeg će sa Snježanom Mehun obilaziti osamljene plaže na Jadranu. Ostatak ljeta provesti će radno, doznajemo, budući da Vlatku čekaju mnogobrojne gaže, ali i ulazak u studio i rad na novom albumu.