Stečajni upravitelj Frane Zvonimir Negro dostavio je Trgovačkom sudu u Zadru diobeni popis kojim će se namiriti dio vjerovnika nekadašnjeg prijevozničkog poduzeća Croatia Zadar Line. Od ukupno 8 milijuna tražbina, kroz stečaj je prodajom imovine prikupljeno 1,5 milijuna kuna, što neće niti približno biti dovoljno za namirenje vjerovnika prvog isplatnog reda, dok će radnici i ovoga puta ostati "na suhome".

Kako je izvijestio Negro, unovčeni su autobusni kolodvor u Benkovcu za cijenu od 876.216,16 kn te autobusni kolodvor u Obrovcu za cijenu od 601.000 kn. Nekretnine nisu bile unovčene u tijeku stečajnog postupka, jer do kraja nisu bili razriješeni vlasnički odnosi na spomenutim nekretninama, te su prodane tek u postupku koji je slijedio nakon samog stečaja, u tzv. raspolaganju stečajnom masom. Na žiro-računu stečajne mase na dan 30. listopada nalazi se iznos od 1.482.918, a od njega će se prvi namiriti sam stečajni upravitelj. Budući da je unovčio imovinu vrijednu 1.348.000 kuna, pripada mu bruto nagrada od 124.360 kuna.

Preostali iznos dostatan je za pokriće tek 17 posto tražbina, koje ukupno iznose 8 milijuna kuna, dok će ostali vjerovnici ostati u cijelosti nenamireni, jer stečajna masa nije dostatna niti za podmirenje prvog višeg isplatnog reda. Najveći iznos pripast će Poreznoj upravi, koja će umjesto 2,8 milijuna kuna dobiti 465 tisuća, HZMO dobiva 405, HZZO 295, Grad Zadar 155 tisuća, a sitne iznose Grad Benkovac i Grad Obrovac. Radnici će dobiti 0 kuna.