Otvoren je javni poziv za zakup poslovnih prostora u Centru za razvoj i edukaciju, otvorenom početkom ove godine u Poslovnoj zoni Grabi u Poličniku.

Oglašeno je 7 uredskih prostora površine od 18,1 do 58,5 m2, koji se daju u najam po subvencioniranim cijenama. Poduzetnici početnici tako u prvoj godini poslovanja plaćaju 15 kuna/m² mjesečne zakupnine, drugoj 20, trećoj 25, četvrtoj 30, a petoj i daljnjim godinama 40 kuna/m². Režijski troškovi iznose 20 kn/m²/mjesečno.

Ciljane skupine su mikro, mali i srednji poduzetnici iz područja prehrambeno-prerađivačke, farmaceutske i kozmetičke industrije koje kao svoju sirovinsku bazu i polazište koriste pčelinje proizvode (vosak, propolis, pčelinji otrov, pelud, matičnu mliječ i med). Ukoliko ne bude dovoljnog odaziva ponuditelja gore navedenih djelatnosti, mogu se javiti i mikro, mali i srednji poduzetnici ostalih djelatnosti.

Ugovori se sklapaju na rok od 5 godina, a ponude se zaprimaju do 14. kolovoza na adresu: OPĆINA POLIČNIK, Ulica dr. Franje Tuđmana 62, Poličnik, 23241 Poličnik.