U četvrtak 23. siječnja na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru održat će se Career speed dating.

Tijekom događanja nekoliko hrvatskih poslodavaca predstavit će specifičnosti svojeg poslovanja, sudjelovati na panel raspravama, provesti razgovor za posao i grupne praktične radionice sa studentima. Događanje je namijenjeno studentima svih godina, stoga će nastavnici redovitu nastavu prilagoditi ovome programu.

Program traje od 9:30 do 15:00 sati i provodit će se u multimedijalnoj dvorani 117 Novoga kampusa i odjelnim učionicama. Razgovor i selekciju za sezonski i godišnji posao (Speed dating s poslodavcima) provodit će tvrtke Turisthotel dd, Pine Beach Resort Pakoštane, Agencija Feral Tours doo i Zagrebačka banka dd. Kako bi se prijavili na navedeno, do 19. siječnja dostavite potrebne podatke i svoj životopis (Europass CV) putem poveznice: https://www.surveygizmo.com/s3/5409140/Career-speed-dating-razgovor-za-posao

Ovo je prilika da upoznate svoje potencijalne poslodavce, dobijete uvid u zahtjeve tržišta rada i iskušate se u razgovoru za posao, stoga Vas molimo da se odazovete navedenom događanju, stoji u pozivu za studente.