Danas s početkom u 18 sati u prostorijama inkubatora Inovativnog Zadra na Novom Bokanjcu održat će se osnivačka sjednica Kluba kontrolera Zadarske županije.

Pozdravne riječi uputit će Frane Galzina, predsjednik Kluba kontrolera Hrvatske udruge poslodavaca, i Pave Ivić, predsjednik novosnovanog kluba, nakon čega će djelovanje Kluba kontrolera HUP-a predstaviti njegova potpredsjednica Anita Grubišić. 

Gosti predavači su: Domagoj Vuković, direktor u odjelu revizije i savjetovanja Deloitte Hrvatska i Ivana Bublić, projektni manager u odjelu revizije i savjetovanja Deloitte Hrvatska koji će govoriti na temu: „Upravljanje novčanim tokom". Slijedi panel rasprava u kojoj sudjeluju: Frane Zvonimir Negro, ovlašteni revizor i stečajni upravitelj; Domagoj Vuković, direktor u odjelu revizije i savjetovanja Deloitte Hrvatska; Ivana Bublić, projektni manager u odjelu revizije i savjetovanja Deloitte Hrvatska; Frane Galzina, predsjednik Kluba kontrolera Hrvatske udruge poslodavaca. Panel će moderirati Anita Grubišić.

Nakon rasprave slijedi potpisivanje pristupnica za članstvo u Klubu kontrolera HUP-a Zadarske županije. Prijave i dodatne informacije se mogu izvršiti na e-mail adresu: [email protected]