U ponedjeljak i utorak, 25. i 26. studenog, s početkom u 9 sati u prostorijama COIN-a održava se Zadar Youth Challenge.

Kroz projekt "SOS - Surađuj i ostvari sebe" odabrani sudionici dobit će priliku za razvijanje poduzetničke ideje timskim radom i kombiniranjem tri ključne riječi, a sve uz potporu stručnog mentora. Ideje će biti prezentirane pred javnošću i stručnim žirijem, a najbolja će biti i nagrađena.

- Ne propusti Zadar Youth Challenge! Događaj koji je namijenjen upravo tebi! Ako si mlad (18 do 30 godina), nezaposlen i imaš poduzetničku ideju, a ne znaš kako ju razviti i ostvariti, Zadar Youth Challenge potaknut će te da postaneš poduzetnik. Također, dobit ćeš priliku povezati se sa svojim vršnjacima, postojećim poduzetnicima i tvrtkama te drugim kreativnim pojedincima koji stvaraju promjene. Prijavi se putem poveznice, broj sudionika je ograničen i prijave će se prihvaćati redoslijedom zaprimanja. Zabavi se i razvij svoju poduzetničku ideju, pozivaju iz Agencije za razvoj Zadarske županije.

Projekt SOS je financiran iz „Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020" Europskog socijalnog fonda kroz natječaj „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja - faza III" ukupne vrijednosti 1.925.833,68 HRK. Uz nositelja projekta Agenciju za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, partneri na projektu su Zadarska županija i Hrvatski zavodom za zapošljavanje.

Sve informacije o projektu i Zadar Youth Challenge možete pronaći na društvenim mrežama.