U organizaciji udruge Volim Vlašići održati će se 4. Sajam otočnih proizvoda "Od Luna do Fortice" u nedjelju, 21. srpnja u Vlašićima u 20.30 sati.

Sajam je i ove godine besplatan za sve izlagače: OPG-ove, udruge, zadruge, obrte, tvrtke, kućne radinosti koji će se predstaviti svojim proizvodima, kreacijama, gastronomskom ponudom, običajima, tradicijskom i kulturnom baštinom s cijelog otoka Paga. Na Sajmu će se moći degustirati i kupiti paški sir, vino, med, maslinovo ulje, rakiju, otočne slastice, suveniri od maslinovog drva, nakit od filcane vune, nakit i suvenire s motivima Paške čipke, čajevi, začini, magneti, prirodna kozmetika, kao i gledati izrada Paške čipke, vršica od žukve te tehnika filcanja vune.

U zabavnom programu nastupaju KUD Dalmatica, bend Batarele te Škojovizija by Branko i Ivo.
U sklopu Sajma održat će se i tombola, a očekuju vas nagrade otočnih proizvođača.

- Ove godine imati ćemo dosta novih izlagača, što nas jako veseli, a svima koji se još nisu prijavili poručujemo da se prijave za Sajam primaju do 15. srpnja. Također, našu manifestaciju prepoznali su i podržavaju općine i gradovi te turističke zajednice s cijelog otoka, Zadarska županija i Udruga Klaster Hrvatski otočni proizvod, te im ovim putem zahvaljujemo na podršci. Pozivamo sve sa Paga i šire, da u nedjelju, 21. srpnja dođu u Vlašiće na SajamZabavljat će nas KUD Dalmatica, bend Batarele iz Paga te Branko i Ivo sa svojom orginalnom Škojovizijom. Novost je ta da smo pripremili i tombolu kako bi razveselili naše posjetitelje i osigurali im zanimljive, korisne i ukusne nagrade, istaknula je Ana Žunić, predsjednica udruge.