Culture4Innovation Akademija vas poziva na besplatno uvodno predavanje iz gejmifikacije koje će se održati 5. rujna u prostorijama COIN Coworkinga u Zadru, u trajanju od 13 do 15 sati.

Ovo je prilika da iz prve ruke, od eksperata upravo za to područje, Snježane Šlabek i Emira Džanića, saznate o čemu se zapravo radi kada govorimo o gejmifikaciji te kako vam umijeće gejmificiranja može stvarno pomoći u razvijanju poslovnih ideja, upravljanju idejama i inovacijama, učenju, upravljanju ljudima, odnosu prema zaposlenicima, klijentima i mnogočemu drugome. Ako u poslovnom svijetu vješto iskoristimo mehanizme i alate koji pokreću gejmere, možemo značajno motivirati svoje „igrače" te ih aktivno uključiti u promjene koje uvodimo.

Gejmifikacija bazično podrazumijeva upotrebu dizajna i strategija iz video igrica u poslovnom svijetu, prvenstveno za rješavanje stvarnih situacija i problema. a danas, u digitalno doba, postala je nezaobilazan alat u komunikaciji sa zaposlenicima, klijentima, potrošačima.

Voditelji radionice su eksperti iz gejmifikacije i upravljanja idejama i inovacijama, Snježana Šlabek i Emir Džanić, osnivači programa Culture4Innovation iz britanske tvrtke Cambridge Innovative System Solutions, Ltd. Snježana Šlabek u vodama gejmifikacije već je desetak godina te je dvije godine zaredom nosila međunarodnu oznaku „Movers and shakers" za doprinose upravo iz područja digitalnog učenja i gejmifikacije.

Predavanje je bespatno, dobrodošli su svi koje zanima ova tema, a prijava je obavezna kroz donju formu, facebook najavu ili telefonom.

Na ovom predavanju upoznajte se s gejmifikacijom te razmislite o pohađanju dvodnevne Akademije koja će se održati u Zadru 17/18. rujna 2018., također u prostorijama COIN Coworkinga.

Više o Akademiji saznajte ovdje.