Upravljanje Portonovi Marinom, namijenjenoj prihvatu jahti i superjahti od ove godine će preuzeti D-Marin Hrvatska sa sjedištem u Marini Dalmacija potpisavši ugovor s Azmont Investments. Time će Portonovi Marina, izgrađena na jednom od najatraktivnijih dijelova crnogorske obale, nuditi ugodan boravak svojim gostima.

Smještena je na istočnoj strani Portonovi Resorta, Portonovi Marina s Yacht Clubom izgrađena je da prihvati jahte dužine i do 120 metara, pružajući pritom 238 vezova. Opremljena najnaprednijim tehnološkim rješenjima, marina nudi najvišu razinu usluga u kombinaciji s vrlo atraktivnim cijenama. Portonovi Marina će služiti i kao granični prijelaz te će uz sve ostale sadržaje nuditi i opskrbu vodom i strujom, sanitarni čvor, praonicu za rublje te benzinsku crpku.

Smješten u srcu crnogorske obale, Portonovi će postati jedna od najtraženijih destinacija Mediterana. Prostirat će se na 26 hektara pružajući raznovrsnu rezidencijalnu ponudu, privatne vile te prvi "One & Only" hotel u Europi koji nudi Chenot Health Wellness Spa, čime ova destinacija doseže vrijednost od 650 milijuna eura.

D-Marin je tvrtka Doğuş grupe koja kroz svoje poslovanje postavlja nove standarde u nautičkom turizmu. Grupa vidi nautičku industriju kao područje s visokim razvojnim potencijalom. Upravljajući s 10 jedinstvenih marina u Turskoj, Grčkoj i Hrvatskoj te dva remontna brodogradilišta za mega jahte, u Španjolskoj i Francuskoj, D-Marin je jedan od najvećih međunarodnih lanaca marina na istočnom Mediteranu koji promovira rekreacijski yachting, pruža ključnu infrastrukturu koja omogućava pristup zajednici plovnim putevima te razvija održive tvrtke koje potiču lokalno zapošljavanje i gospodarski rast.