Impaddo​ ​d.o.o. vas poziva na novi niz IT MeetUp-a u Zadru! Prvi Evolve - KickAss MeetUp održat će se u srijedu, 6. rujna, u COIN-u s početkom u 17 sati.

Evolve - KickAss MeetUp bit će organiziran svake prve srijede u mjesecu. Misija je dijeliti znanje o tržišnim i razvojnim trendovima, ali i svaki mjesec prezentirati jednu odabranu ideju.

Program

17:00h ​Development Trends ​- Pojednostavite svoj život kroz automatizirane implementacije i upotrebu Toolchains-a.

18:00h ​Evolve Product ​- Stipe Stagličić će predstaviti finalnu verziju aplikacije "Zadar City Bus" pobjedničke aplikacije Google I / O Extended Hackathona održanog u Zadru!

19:00h​ ​ ​Networking, Hrana & Piće

Development Trends

Automatizirana implementacija za Web, iOS and Android

Predstavit ćemo i razgovarati o automatiziranoj implementaciji za Web,
iOS i Android. Postoji mnogo različitih alata na tržištu za automatiziranu implementaciju kao što su DeployBot, Shippable, Bamboo, Grandle, Codeshi, GO-DC... Na ovom MeetUp-u organizatori će odabrati samo neke alate, prestaviti ih te sa sudionicima prokomentirati njihove prednosti i nedostatke.

Evolve Produkt

CityBus Zadar

Kao prvi Evolve - KickAss produkt, Stipe Stagličić će prestaviti finalnu verziju njegove mobilne aplikacije "CityBus Zadar", koja je odnijela nagradu na naprednom Hackathon-u na Google I/O Extended događaju u Zadru.

Svakog mjeseca organizatori će dati mogućnost svim prisutnima na MeetUp-u da na predstave svoju ideju. Nakon toga, Impaddo tim će pregledati prijavljene ideje i odabrati jednu koja će biti podržavana u sljedećih četiri tjedna. Uz podršku u dizajnu, konceptu, razvoju i infrastrukturi, Impaddo će također se potruditi pomoći u nalaženju pravih strateških partnera koji bi podržali tu novu odabranu ideju.

Networking

Networking je vrijeme za druženje i rasprave o suradnji, sljedećim koracima ili pak da nam se jednostavno pridružite na piću i hrani - bezalkoholna pića, vina i canapei su besplatni, te također ovog specijalnog dana, dodatno ćemo slavimo rođendan Stipe Stagličića, poručuju iz Impadda.