Taste and Travel festival koji se održava od 24. do 30. kolovoza, u Zadru predstavlja E@t konferenciju koja se održava po prvi put.

Vezana je uz inovacije u prehrambenoj industriji. U zadarskom Arsenalu, ova će konferencija ugostiti neke od najvažnijih mladih, utjecajnih ljudi iz cijelog svijeta iz područja prehrambene industrije. Oni će sudionicima i javnosti predstaviti svoje inovacije i promišljanja za budućnost. Neke od tema su food waste, 3D printeri, blockchain tehnologije, a cilj je povezati mlade poduzetnike s istraživačkim centrima i velikim igračima u prehrambenoj industriji kako bi se što lakše odvažili na neki svoj poduzetnički poduhvat.

Sajam proizvodi hrvatskog sela okupit će OPG izlagače iz cijele Hrvatske. Već tradicionalni Craft beer festival ponudit će više od 50 vrsti craft piva od kojih su mnoge noviteti na tržištu koje se razvija iz dana u dan. U sklopu festivala na zadarskoj rivi održat će se i bogat zabavni program na kojem će u danima vikenda nastupit grupa Vatra, Kuzma i Shaka zulu te brojni drugi. Taste and Travel Festival održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni partner festivala je HEP.