Ilirija d.d. u prvih šest mjeseci 2017. godine ostvarila je značajan rast poslovnih prihoda kao rezultat rasta poslovnih prihoda na razini svih njenih sektora (hotelijerstva, nautike, kampinga, destinacijske menadžment kompanije/DMK Ilirija Travel i real estate sektora) koji iznose 60,8 milijuna kuna što je rast od 17% u odnosu na isto razdoblje prethodne poslovne godine, stoji u najnovijem izvješću objavljenom na Zagrebačkoj burzi.

Kontinuirani rast poslovnih prihoda u drugom kvartalu poslovne godine, iznimno je značajan za Društvo obzirom da se većina turističkog prometa u hrvatskom turizmu realizira u trećem tromjesečju poslovne godine, stoga rezultati poslovanja u prvih šest mjeseci 2017. godine dobar su indikator očekivanja i najave za ostatak poslovne godine posebno uzimajući u obzir trenutne najave i stanje prodaje sa glavnih turističkih tržišta.

- Posebno ističemo da su u odnosu na isto razdoblje 2016. godine u poslovne prihode za drugi kvartal 2017. godine uključeni i pokazatelji poslovanja real estate sektora odnosno Poslovno-trgovačkog centra City Gallerije, čiju je akviziciju Društvo izvršilo u drugoj polovici mjeseca prosinca 2016. godine, ističe se u objavi.