Na adresi 4 gardijske brigade 1 danas s početkom u 12 sati svoja vrata otvara maloprodajni diskontni centar Trgocentar Zadar.

Trgocentar Zadar se nalazi u prostoru od 2.400 m2, na najfrekventnijoj lokaciji u Zadru sa drugačijim konceptom diskonta, gdje će se u prostoru od 500 m2 nalaziti klasična maloprodaja kroz koju će se slobodno ulaziti u diskontni dio otvorenog tipa za sve kupce površine cca 1000 m2 u kojem će se roba nalaziti isključivo u transportnim pakiranjima.

Od sada ćete na jednom mjestu (bilo da ste fizička ili pravna osoba) moći obaviti kupnju za svakodnevne i/ili poslovne potrebe te ćete uz to biti u prilici kupiti prepoznatljive proizvode Zadarske županije od pršuta, sira, kvalitetnih vina, ulja i meda!

Kako je nastao Trgocentar Zadar?

Trgovinski Savez d.o.o. tvrtka je koju su pokrenule članice Udruge trgovaca Sisak i Udruge trgovaca Zadarske županije koje je u svom djelovanju prvenstveno servis svojih članica-suvlasnika te je ujedno i poslovni subjekt - kupac kao i bilo koja svoja članica. Trgovinski Savez trenutno ima 124 članice sa 230 prodajnih objekata ukupne površine u totalu preko 14 000 m2. Trgovinski Savez ima i svoja dva logistička centra (skladišta) u Zadru i u Lučkom, a kroz trgovine članice dnevno prođe preko 35.000 kupaca što statistički na godišnjoj razini broji 15.000.000 kupovina.

Trgovinski savez d.o.o. nastao je kao udruženje malih trgovaca koji su otvaranjem distribucijskih centara željeli postati konkurentniji na tržištu. Mali trgovci bez udruživanja ne bi drugačije opstali na tržištu i sačuvali svoja radna mjesta.

Potrebe tržišta, pozitivno poslovanje i želja za napretkom stvorili su Trgocentar Zadar.

Udruga za ruralni razvoj Ravni kotari prepoznata je kao važan dionik ruralnog razvoja, koji vrlo uspješno može povezati poljoprivredne proizvođača Zadarske županije s novim prodajni kanalom.

Trgocentar Zadar sigurao je tako prodajni prostor kvalitetnim i prepoznatljivim proizvodima Zadarske Županije. Svi ljubitelji lokalne hrane moći će na jednom mjestu kupiti suhomesnate proizvode Puntice d.o.o.,eko vrhunska vina Masvin-a, vinarije Vrsaljko, vinarije Škaulj, ekološko ulje Masvin-a, proizvode MIH Sirane Kolan.

Pozivaju se i ostali proizvođači da posjete novi zadarski prodajni prostor i osiguraju novi kanal prodaje po vrlo povoljnim uvjetima.