U petak s početkom u 10 sati na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru održat će se Inspire Me konferencija.

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca - poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika..., koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, uspone, padove, uspjeh). Paralelno sa glavnim dijelom programa održat će se i specijalizirane radionice za manje grupe.

Neki od govornika su: Krešimir Dvorski, direktor i suvlasnik Nextbike, Antonija Blaće, TV voditeljica, Ingrid Divković, poznata književnica i blogerica, Ana Šuper Matana, Daimler, Mercedes-Benz, Damir Jugo, dekan Visoke škole Edward Bernays, Hana Hadžiavdagić, jedan od najutjecajnijih influencera u regiji, Šime Vičević, Nova TV, Marko Mišulić, osnivač Rentlia, Martina Knežević, voditeljica marketinga u Turisthotelu, Jakov Kolega, Dejan Nemčić, Blanka Lasić, Matija Blažević, Josipa Bračanov, Andrea Tintor...

U sklopu konferencije predstaviti će se kompanije: Nestle, P&G, Nextbike, Autotrans, Nescafe, Turisthotel, Collegium, Terra Travel, Rentlio, Vollo.

Sudionike očekuje i bogat networking te dodatni sadržaji u vidu predstavljanja novih tehnologija.

Nakon formalnog dijela konferencije na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti (10-18h), slijedi i neformalni dio izvan fakulteta u caffe baru KULT (19-21h) namijenjen nastavku druženja sudionika i predavača. Od 21h počinje after party.

Inspire Me konferencija će na jednom mjestu okupiti veliki broj studenata, poduzetnika, profesionalaca i ostalih zainteresiranih koji će se kroz program upoznati s temama vezanim za razvoj karijere, poduzetništva, tehnologije, motivacije i uspjeha.

Više informacija o ulaznicama: http://bit.ly/2nY3PGN

Više informacija o konferenciji na web stranici: www.inspiremekonferencija.com

Organizatori konferencije u Zadru su Start-Up Udruga, Odjel za turizam i komunikcijske znanosti i poduzetnički portal eCroatia.info (www.ecroatia.info)