Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Zadar organizira Sajam poslova u Zadarskoj županiji. 

Sajam se održava 21. travnja 2017. u vremenu od 09:00 do 13:00 sati u prostorijama Arsenala na adresi Trg tri bunara 1, Zadar.

Cilj Sajma poslova je okupiti, na jednom mjestu, sve relevantne dionike na tržištu rada i omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje kroz jačanje partnerstva za zapošljavanje i na taj način doprinijeti razvoju regionalnog gospodarstva. Sajam je namijenjen poslodavcima, nezaposlenim osobama, ostalim tražiteljima zaposlenja, studentima, učenicima i svima zainteresiranima za aktivno uključivanje na tržište rada.

POZIV POSJETITELJIMA!

Ako tražite posao ili Vas zanimaju mogućnosti obrazovanja dođite na Sajam poslova s izrađenim životopisom i predstavite se poslodavcima

Nezaposlene osobe, studenti, učenici, i svi koji se žele upoznati s ponudom na tržištu rada - na Sajmu poslova moći će ostvariti kontakte s većim brojem poslodavaca i predati im svoje životopise, te se bolje upoznati s potrebama poslodavaca za kadrovima određenih zanimanja, upoznati se s obrazovnim programima u pučkim učilištima, srednjim školama i fakultetima.

POZIV IZLAGAČIMA!

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na Sajmu poslova kao izlagač molimo da se javite do 13. travnja 2017. godine koordinatorici Miri Bačić na telefon: 023 300 827 ili na e-mail: mira.bacic@hzz.hr ili savjetniku s kojim inače surađujete

 

Na Sajmu poslova poslodavci će moći predstaviti svoju tvrtku većem broju potencijalnih zaposlenika kroz izložbene pultove, informirati sve zainteresirane o poslovanju i razvojnim planovima tvrtke, te potrebama za kadrovima. Također će imati priliku steći uvid u ponudu trenutno raspoložive radne snage na lokalnom tržištu rada, te kroz zaprimanje životopisa i direktan kontakt s posjetiteljima nadopuniti bazu potencijalnih zaposlenika.