Pevec je jutros otvorio novouređeni prodajni centar u Zadru. Riječ je o prostoru od 10 000 četvornih metara u kojem je zaposleno više od 80 djelatnika.

-Zadovoljan sam jer ovaj prekrasni prostor objekt smo kupili, a u njemu je nekada bio Baumax i trenutačno je to najljepša Pevecova trgovina. Uređena je po novim Pevecovim standardima i na jednom mjestu Zadranima nudi više od 40.000 raznih artikala hrvatskih i inozemnih dobavljača, rekao je prilikom otvorenja predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Nakon uspješnog izlaska iz stečaja, Pevec je u prosincu prošle godine preuzeo Baumax kupnjom prava razlučnog i stečajnog vjerovnika BKS banke iz Klagenfurta za 4,7 milijuna eura.

Preseljenje iz dosadašnjeg nefunkcionalnog slavlja u nove prostorije Pevec slavi dva dana! Tako je sinoć upriličeno svečano otvorenje za poslovne partnere i poznate uzvanike. Svečanosti su prisustvovali i zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta, kandidat HDZ-a za gradonačelnika dr. Branko Dukić, predsjednik uprave Peveca Jurica Lovrinčević, direktorica marketinga Dijana Jendrašinkin, Krešimir Bubalo i mnogi drugi. Program je vodila Doris Pinčić, a uzvanici su uživali u nastupu grupe A.K.A. Crescendo, klape Šufit i Magic Theatre Serpentes. Danas s početkom u 18 sati posjetitelje centra će zabavljati Mladen Grdović i Klapa Intrade. 

Prodajni centar Zadar podijeljen je u sedam prodajnih programa, a očekuje kupce sa šireg zadarskog područja kojima je na raspolaganju bogat asortiman bijele tehnike i malih kućanskih uređaja, elektronike, keramike i sanitarija, laminata te odjel građevine. Uz to, obogaćen je i odjel na kojem su artikli za domaćinstvo te vrt. Time se još više nastojalo udovoljiti potrebama kupaca i ponuditi im kvalitetne proizvode poznatih i renimiranih svjetskih proizvođača.

Pevec ove godine gradi i novi prodajni centar u Bjelovaru i to na mjestu postojeće trgovine. Radovi su već započeli i do kraja godine Bjelovarčanima će se otvoriti nova Pevecova trgovina. Uz to, kompanija trenutačno radi na standardizaciji svih objekata. Trenutačno tvrtka ima 20 prodajnih centara u 15 hrvatskih gradova, a u planu je, sukladno potrebama tržišta i daljnje proširenje.