Poduzetnički inkubator Inovativni Zadar bio je jučer mjesto na kojem su Zadrani došli potražiti motivaciju. Naime, održan je Motivation Up - event koncipiran tako da sudionici, osim kratkih radionica, imaju priliku čuti govornike koji su ostvarili zacrtane ciljeve i koji imaju veliko iskustvo iza sebe. 

Svoju priču sa Zadranima podijelio je Marko Pavičić, freelancer u digitalnom marketingu koji je u Rijeci prije godinu i pol dana s Karolinom Merlin pokrenuo Motivation Up. 

- Motivation Up može se opisati u četiri riječi: potencijal, motivacija, mindset i rezultat. Shvatili smo da velik broj ljudi ne zna što želi u životu, koja im je strast, što ih motivira i kakav put moraju kreirati da bi to ostvarili. Dovodimo različite govornike koji prikazaju svoje osobno iskustvo jer na taj način možemo kvalitetnije učiti i stvara se pozitivna energija. Ovo je 12. event u godinu i pol dana, a pripremamo i video tečaj, poručio je Pavičić.

Gostujući predavač bio je Branimir Jurić, mladi Zadranin s višegodišnjim iskustvom volontiranja u najvećoj svjetskoj studentskoj udruzi AIESEC. Kod njega, kaže, motivacija dolazi iznutra jer je od malih nogu čovjek pun energije. 

- Dvosatna radionica temelji se na individualnom radu, ali kroz timove. Mi smo tu da potaknemo priču i svojim osobnim primjerom pokažemo kako to može izgledati, poručio je Jurić. 

Nakon Zadra, Motivation Up stiže u Osijek (12. 4.), Split (28.4) te Mostar (27.4).