Želite doprinijeti pozitivnoj promjeni u društvu? Ostvariti poduzetničke ambicije? Imate zanimljivu ideju za projekt, a ne znate otkud krenuti? Info centar za mlade vas poziva na dvodnevnu edukativnu radionicu pisanja projektnih prijava!

Kako doći do sredstva putem prijave na natječaje iz lokalnih, nacionalnih i europskih izvora saznajte na edukativnim radionicama pisanja projekta u prostorijama udruge CINAZ, 24. i 25. ožujka. Među ostalim temama, raspravljat će se o načinu čitanja natječajne dokumentacije, uvodu u svijet EU fondova, te objasniti aktivne EU programe i specifičnosti pisanja EU projekata.

Posebna pozornost biti će usmjerena i na dostupne izvore financiranja, tehnike pripreme projekta, metode uspješne provedbe istih, moguće poteškoće i zamke u projektnoj prijavi. Aktualni problem zapošljavanja mladih biti će obrađen pojašnjenjem netom objavljenih mjera aktivne politike zapošljavanja.

Saznajte sve o „čudnim" kraticama PCM, SAFU i EUSAIR, naučite pravilno budžetirati ali i razumno promišljati projekt primjenom alata logičke matrice, problemskog stabla i stabla ciljeva.

Dvodnevna radionica održati će se u petak 24.03. od 16 do 20 sati, te u subotu 25.03. od 15 do 19 sati uz dodatne pauze u prostorijama udruge CINAZ (Trg Petra Zoranića 1). Kroz svijet projektnih prijava voditi će vas mag.oec. Martina Knežević, predavač sa višegodišnjom praksom pisanja projektnih prijava ali i provođenja projekata financiranih iz europskih fondova.

Prijaviti se možete do četvrtka, 23. ožujka do 17 sati putem prijavnice na linku.