U sklopu obilježavanja 10. Tjedna psihologije koji su održava od 20. - 26. veljače, Hrvatski zavod za zapošljavanje PU Zadar se uključuje kroz niz aktivnosti koje imaju za cilj pokazati spektar psihologijskih znanja i mogućnosti koji mogu koristiti pojedinci i zajednica.

Kako je HZZ - u najvažnija zadaća uključivanje na tržište rada i poticanje zapošljavanja, ove godine u Tjednu psihologije našim sugrađanima nudimo radionice za osnaživanje i stjecanje vještina kojima će biti konkurentniji na tržištu rada, poručuju iz HZZ-a.

PROGRAM

SRIJEDA 22.02. u 13 h Radionica: „Komunikacijske vještine u traženju posla"
Mjesto održavanja: CISOK Zadar, Polačišće 3, trajanje: 90 minuta

Pisana i usmena komunikacija u traženju posla: o čemu trebam voditi računa? Kakve komunikacijske vještine trebam kod traženja posla? Mogu li i kako kontrolirati svoju neverbalnu komunikaciju na razgovoru za posao?

Kroz interaktivnu radionicu provjerite i usavršite svoje komunikacijske vještine.

ČETVRTAK 23.2. u 13 h Izlaganje: „Uloga psihologa u profesionalnom usmjeravanju učenika osmih razreda"
Mjesto održavanja: HZZ Zadar (Dvorana II kat), Kralja Stjepana Držislava 7, trajanje: 90 minuta

PETAK 24.2. u 13 h Radionica: "Osnovni koraci za uspješnije traženje posla"
Mjesto održavanja: CISOK Zadar, Polačišće 3, trajanje: 90 minuta

Kako usmjeriti potragu za poslom uzimajući u obzir svoja znanja i iskustva kao i stanje na tržištu rada? Koje vještine i sposobnosti me čine idealnim kandidatom za ciljano radno mjesto? Kako pripremiti životopis koji će me izdvojiti iz mase drugih kandidata? Kako „zasjati" u ključnom trenutku na razgovoru za posao?

Na radionici pronađite odgovore na pitanja vezana uz uspješniju potragu za poslom!

Broj mjesta za sudjelovanje na radionicama je ograničen te je potrebno izvršiti prijavu putem e-maila cisok-zadar@hzz.hr ili na broj telefona 023/311-949.