Poduzetnički inkubator Inovativni Zadar traži nove korisnike!

Nude zakup poslovnog prostora veličine 25 m2 na prvom katu zgrade po subvencioniranoj cijeni već od 0 kuna po m2, administrativne usluge, mentorsku i savjetodavnu podršku te ICT usluge (stalni simetrični pristup internetu brzinama do 500 Mbps, najam mrežne opreme, računala, ostale informatičke opreme) po izrazito poticajnim uvjetima.

Rok za prijavu je 15.02.2017., a kriteriji za ulazak u inkubator kao i prijavni obrascu dostupni su na poveznici (http://inzad.hr/inkubator-3/postani-stanar-10/).

Prednost imaju poduzetnici koji zapošljavaju radnike s prebivalištem na području Grada Zadra i/ili su već ostvarili određeni uspjeh u poslovanju (npr. nagradu na natjecanjima, uspješnu crowdfunding kampanju, zaštićeno intelektualno vlasništvo i sl.) i/ili primjenjuju suvremene tehnologije i novitete u poslovanju i/ili žele podijeliti svoje znanje i iskustvo kao mentori drugim poduzetnicima.

Prijavi se i postani član inspirativne zajednice poduzetnika u inkubatoru na Novom Bokanjcu, pozivaju iz Inovativnog Zadra.