CISOK Zadar u siječnju priprema za vas nove teme! Pogledajte program koji nude za siječanj 2017. i prisustvujte radionicama koje vam se sviđaju.

Kao i do sada poželjno je da se zainteresirani unaprijed prijave radi ograničenog broja polaznika i planiranja materijala za radionice. Prijaviti se mogu:

Ø E - mailom: cisok-zadar@hzz.hr
Ø Telefonom: 023/311-949
Ø Osobnim dolaskom: Polačišće 3, 23000 Zadar

Sve usluge CISOK-a su besplatne.

PROGRAM:

Ponedjeljak 16.1. 10 sati

„Eures zapošljavanje" Loreta

Zašto EURES? Sve više i više ljudi prepoznaje prednosti stjecanja profesionalnog iskustva u drugoj europskoj zemlji. Rad u inozemstvu donosi višestruke prednosti: može povećati razinu profesionalnih i osobnih vještina, širiti kulturne horizonte, omogućiti učenja stranog jezika, te, ono što je možda najvažnije - poboljšati vjerojatnost pronalaženja boljega posla u vlastitoj zemlji.

Svake srijede u 10 sati

„Pisanje molbe i životopisa"

Pronašli ste zanimljiv oglas ili se želite samoinicijativno predstaviti poslodavcu? Kvalitetno napisan životopis i molba su prvi korak u aktivnom traženju posla. Prikažite svoje obrazovanje, radno iskustvo i sposobnosti na jednostavan i učinkovit način.

Svakog četvrtka u 10 sati

„Intervju za posao"

Kako se pripremiti za intervju? Koja su najčešća pitanja poslodavca, te kako na njih odgovoriti? Pripremite se za intervju i pokažite da ste upravo vi pravi kandidat za željeno radno mjesto.

Utorak 10.1. 10 sati

„Imate samo jednu priliku za ostavljanje prvog dojma"

Koliko pažnje tijekom razgovora posvećujete neverbalnoj komunikaciji? Imate li razrađenu taktiku predstavljanja poslodavcu? Na ovoj radionici naučite „pročitati" poslodavca i ostavite dojam idealnog radnika u željenoj firmi.

Utorak 17.1. 10 sati

„Volontiranjem do posla!"

Saznajte više o tome kako postati volonter i različitim načinima volontiranja. Informirajte se o prednostima volontiranja koje mogu povećati vaše mogućnosti za zapošljavanje.

Utorak 24.1. 10 sati

„Cjeloživotno učenje - potreba, a ne moda"

Suvremeno tržište rada je fleksibilnije i promjenjivije nego ikad. Promjene u poslovima i načinima njihovog obavljanja vode ka sve većoj potražnji za dodatnim kompetencijama i nadogradnjama svojih vještina. Dođite na ovu tribinu i vidite na koji način daljnje obrazovanje može pomoći u unapređenju Vaših kompetencija.