Pogledajte program CISOK-a za prosinac i prisustvujte radionicama koje vam se sviđaju. Sve usluge CISOK-a su besplatne.

Kao i do sada poželjno je da se zainteresirani unaprijed prijave radi ograničenog broja polaznika i planiranja materijala za radionice. Prijaviti se mogu:

Ø E - mailom: cisok-zadar@hzz.hr

Ø Telefonom: 023/311-949

Ø Osobnim dolaskom: Polačišće 3, 23000 Zadar

PROGRAM

Svake srijede u 10 sati

 

„Pisanje molbe i životopisa"
Pronašli ste zanimljiv oglas ili se želite samoinicijativno predstaviti poslodavcu? Kvalitetno napisan životopis i molba su prvi korak u aktivnom traženju posla. Prikažite svoje obrazovanje, radno iskustvo i sposobnosti na jednostavan i učinkovit način.

Svakog četvrtka u 10 sati

„Intervju za posao"

Kako se pripremiti za intervju? Koja su najčešća pitanja poslodavca, te kako na njih odgovoriti? Pripremite se za intervju i pokažite da ste upravo vi pravi kandidat za željeno radno mjesto.

6.12. 10 sati

„Ovisnost o kockanju"

Povodom obilježavanja mjeseca borbe protiv ovisnosti održati ćemo radionicu na temu Ovisnost bez opojnih tvari - kockanje.

13.12. 10 sati

„Imate samo jednu priliku za ostavljanje prvog dojma"

Koliko pažnje tijekom razgovora posvećujete neverbalnoj komunikaciji? Imate li razrađenu taktiku predstavljanja poslodavcu? Na ovoj radionici naučite „pročitati" poslodavca i ostavite dojam idealnog radnika u željenoj firmi.

20.12. 10 sati

„Europass životopis"

Ako razmišljate o mogućnostima zapošljavanja u inozemstvu, Europass je forma životopisa prihvaćena u većini zemalja Europske unije. Predstavite inozemnom poslodavcu Vaše vještine i kvalifikacije na djelotvoran i razumljiv način.

27.12. 10 sati

„Cjeloživotno učenje - potreba, a ne moda"

Suvremeno tržište rada je fleksibilnije i promjenjivije nego ikad. Promjene u poslovima i načinima njihovog obavljanja vode ka sve većoj potražnji za dodatnim kompetencijama i nadogradnjama svojih vještina. Dođite na ovu tribinu i vidite na koji način daljnje obrazovanje može pomoći u unapređenju
Vaših kompetencija.