ŽK Zadar poziva na poslovne razgovore tijekom trećeg Foruma obiteljskog smještaja (FOS), koji će se održati u sportskoj dvorani Višnjik od 15. do 17. studenoga, paralelno s akcijom Kupujmo hrvatsko - Hrvatski proizvod za hrvatski turizam.

FOS okuplja vlasnike pružatelje ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv je za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju. Sekcije Zajednice osnovane putem mreže županijskih komora uspješno okupljaju, koordiniranju i obrazuju iznajmljivače po cijeloj Hrvatskoj, a posebno su prepoznati regionalni forumi proizašli baš iz ovoga nacionalnog okupljanja iznajmljivača.

Cilj je Foruma obiteljskog smještaja okupiti i obrazovati pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu te ih umrežiti s proizvođačima i dobavljačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj, a predviđa se do 1.500 sudionika iz cijele Hrvatske.

U sklopu prvog dana održat će se gospodarski forum na kojem će sudjelovati panelisti iz svih ključnih resora koji pridonose hrvatskom gospodarstvu. Od dodatnih sadržaja, ove godine izdvajamo Agencijski kutak (prostor za izlaganja i održavanje sastanaka sudionika sa sponzorima putničkim agencijama i portalima) te B2B kutak (prostor za održavanje sastanaka sudionika sa sponzorima iz raznih djelatnosti).

Prijaviti se za sudjelovanje na 3. FOS-u možete online na internetskoj stranici http://fos.hgk.hr/.