Start-Up udruga regrutira nove članove koji će sudjelovati u realizaciji različitih projekata. Udruga ima 60 članova i 40-ak volontera, od kojih su većina studenti fakulteta u Zagrebu, Puli, Rijeci, Osijeku, Zadru, Varaždinu, Opatiji i drugim gradovima.

Članstvom u udruzi studenti imaju priliku razvijati željene vještine radom na konkretnim projektima. Odlična je to mogućnost za primjenu znanja stečenih tokom formalnog obrazovanja, ali još bitnije prilika za stjecanje praktičnih znanja već za vrijeme studija.

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da ambiciozni i mladi pojedinaci, koji sudjeluju u realizaciji različitih projekata Start-Up udruge, uspješno nastavljaju poslovne i poduzetničke karijere nakon završetka studija. Također, mnogi studenti kroz sudjelovanje u projekatima udruge poput Regional Case Study, Career Booster, Start Me Up i dr., dobivaju posao u uspješnim kompanijama.

Za članstvo u udruzi prijaviti se mogu studenti viših godina studija (druga, treća, četvrta i peta godina preddiplomskog i diplomskog studija) različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija sa prosjekom ocjena iznad 3.0., a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu na području RH.

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu start.up.udruga@gmail.com s naznakom „Prijava za volontiranje" najkasnije do 20. listopada 2016. godine. Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima udruge, a sa svima koji ne budu u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti preko skype-a. Više informacija nalazi se na linku