Modna dizajnerica Kristina Burja ovog ljeta ne miruje. Nakon predstavljanja Krie design Cruise kolekcije u Zagrebu i Sanremu, Kristina je održala reviju i u Zadru u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera gdje je pokazala ekskluzivnu mini kolekciju, inspiriranu bojama i elegancijom kojom odiše resort.

Reviju je nosila i naša voditeljica Silvija Jurin koja se manekenstvom počela baviti u svojoj 12. godini. Provela je 5 godina u Milanu, u showroomu za Dolce & Gabbana gdje ih je imala prilike upoznati. Zatim na Malta Fashion Show, ali i revijama svih poznatih dizajnera gdje je nosila kreatora Gianfranco Ferre. Od prvog Fashion hr., koji se prvi put održao u Zadru 2007. godine, pa sve do 2013. godine Silvija je radila sve njihove revije za razne kreatore (Branka Donassi, Igor Galaš, Envy Room, Matija Ćop, Hippy Garden...) Najpoznatiji hrvatski kreatori za svoje avangardne kolekcije birali su upravo zadarsku voditeljicu i manekenku. 

U kolekciji Kristine Burje prevladavaju sve nijanse plave, a haljine svojom lepršavošću i voluminoznošću asociraju na kretanje valova što dodatno zaokružuje ovu modnu priču, a koju su sa zanimanjem pratile ugledne uzvanice među kojima je bila i pjevačica Indira Levak, koja ne propušta revije omiljene dizajnerice.

- Mi kreativci inspiraciju lako pronađemo u ovakvim prekrasnim prostorima, tako da je ova mini kolekcija nastala sasvim spontano i logično je da je predstavljena u Iaderi, na što sam ponosna, izjavila je dizajnerica Kristina Burja za koju nema predaha od kreiranja jer već pripremama novu kolekciju koju će predstaviti u listopadu, u Hrvatskoj ali i u inozemstvu.