Zadar Food Festival powered by Billa održat će se na Obali kralja Petra Krešimira IV, gdje će posjetitelje dočekati neki od najboljih hrvatskih specijaliteta street food ponude.

Najbolja turistička destinacija svijeta i najbolji ulični festival hrane u Hrvatskoj udružili su snage te će se 25. i 26. lipnja 2016. godine na Obali kralja Petra Krešimira IV održati Zadar Food Festival powered by Billa. U sklopu Croatia Food Festivala, koji je svoje putovanje počeo u Varaždinu, Zadar će biti druga destinacija gdje će svi ljubitelji ulične hrane, ali i svi zaljubljenici u nove gastro izazove, doći na svoje. Bit će ovo odlična prilika da Zadrani, ali i mnogi turisti koji posjećuju ovaj prekrasni grad, dožive malo drugačiju vrstu turističke ponude i upoznaju neka nova gastro iskustva koja će ih bez sumnje oduševiti i zadovoljiti.

Obala kralja Petra Krešimira IV i Zadar Food Festival powered by Billa svima će između 11 i 23 sata donijeti i mnoštvo dobre zabave, iznenađenja, nagradnih igara, a posjetitelji će imati priliku kući otići s vrijednim poklonima. Stoga ne propustite drugo ovogodišnje putovanje Croatia Food Festivala, dođite i osluškujte morske orgulje, snimite prekrasne fotografije kod Pozdrava suncu i uživajte u mirisima i okusima koji će vas osvojiti na prvu i donijeti mnogo pozitivnih gastro užitaka o kojima ćete još dugo govoriti.