PRVI COWORKING PROSTOR U ZADRU OTVORIO SVOJA VRATA PODUZETNICIMA I FREELANCERIMA

Na adresi Putu Murvice 16, Zadar, na 340 m2 smjestio se prvi zadarski coworking prostor - COIN. Nakon deset mjeseci radova na adaptaciji i opremanju, prostor je uspješno dovršen, a zadarski poduzetnici napokon mogu isprobati rad u coworking atmosferi i doznati zašto je ovaj oblik rada danas toliko popularan u svijetu.

Sada je pravi trenutak za uključivanje jer COIN prvim svojim korisnicima nudi tri mjeseca sasvim besplatno - za sve one koji se priključe coworking zajednici do kraja godine. Stoga, postanite dio prve coworking zajednice u Zadru i jedne od prvih na Jadranu.

Zadarski poduzetnici i svi oni koji su pratili razvoj domaće coworking zajednice mogu biti zadovoljni jer su dobili su moderno opremljeni prostor, jedan od najbolje uređenih coworking prostora u Hrvatskoj, obnovljen i opremljen zahvaljujući sredstvima EU.

Od početka studenog postojećim i potencijalnim poduzetnicima na raspolaganju je dinamičan prostor za rad u raznim varijantama: "tiha" zona - za sve one koji žele raditi bez imalo ometanja, zatim "bučna" zona za one koji žele raditi uz interakciju sa ostalim stanarima i gostima COIN-a, lounge prostor za druženje I sastanke, kuhinja, multimedijalna dvorana za prezentacije i konferencije, te dvorana za sastanke i dva ureda - blue & green office. Uz navedeni multifunkcionalni prostor, COIN nudi i vrlo fleksibilne "pakete" usluga kako bi svatko od budućih korisnika mogao pronaći kombinaciju koja mu najviše odgovara.

Tako će se od iduće godine u COIN-u moći raditi samo nekoliko sati tjedno uz osnovni, najjednostavniji i najjeftiniji paket usluga po cijeni od 150 kn mjesečno. Paketi zatim "rastu" do paketa koji omogućuje neograničeno korištenje prostora. Tu su i druge mogućnosti poput usluge da imate uvijek fiksno radno mjesto, koje je čuvano samo za vas, ili da imate pristup ormariću za vaše osobne stvari, kao i popularni 24/7 pristup COIN-u . Ne treba, dakako zaboraviti i popuste za obrtnike, članove Udruženja obrtnika Zadar.

Ono što je najvažnije u svakom novom radnom okruženju je atmosfera, a za dobru atmosferu u COIN-u brinuti će se tzv. "domaćini", koji će očekivati, usmjeravati i povezivati poduzetnike i buduće korisnike COIN-a. Prvi korisnici COIN zajednice već su započeli s radom, tako da je sada idealan trenutak da se uključe svi oni koji žele raditi u kreativnom i inspirativnom okruženju.

Svi članovi od sljedeće godine imat će pristup cijelom nizu događanja koji će se organizirati u COIN-u. Bit će tu za svakog po nešto, a teme će se oblikovati prema potrebama i željama korisnika. Članovi će imati na raspolaganju i programe potpora poput poduzetničkog mentorstva, licenci za razne softverske programe, pomoći kod prijave projekata za EU sredstva i sl. A za one koji žele uspostavljati međunarodnu suradnju i internacionalizirati svoje poslovanje, COIN će omogućiti povezivanje s partnerskim coworking prostorima i njihovim korisnicima kroz EU programe razmjene.

Razvijte svoju ideju, steknite nove profesionalne kontakte, educirajte se i unaprijedite svoje poslovanje uz COIN Zadar.

Dođite i iskusite zadovoljstvo rada i druženja u COIN-u!

Više o prvom zadarskom Coworking prostoru na:

COIN Zadar Facebook - https://www.facebook.com/coinZD/

COIN Zadar Web http://www.coinzadar.hr/