Zadarska županija i Turistička zajednica Zadarske županije u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica te nastavno na program radionica AGRRA-e „Financiranje ruralnog turizma kroz realizaciju mjere 6. iz programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020." vas pozivaju na edukacijski seminar "Za razvoj ruralnih krajeva"

Seminar je fokusiran na usvajanje sljedećih znanja koje će doprinijeti kvalitetnom razvoju projekata:
 Znanje o pravnom okviru i važećim propisima;
 Znanje o turističkom predstavljanju i promidžbi - važnost usluge, uloge domaćina, ugođaja, doživljaja;
 Znanje o važnosti autohtonog uređenja i prezentacije.
Navedena znanja obrađivat će se kroz primjere iz prakse.

Seminar za područje općina/gradova: Starigrad, Ražanac, Posedarje, Novigrad, Pag, Povljana, održat će se 30. studenog od 15 od 18 sati u prostorima Općine Starigrad.

Seminar koji izvodi Klub članova SELO, HF eko etno grupa d.o.o. prvenstveno je namijenjen potencijalnim i registriranim OPG-ima, turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnim područjima i ruralnom turizmu te svima onima koji rade na području ruralnog turizma (jedinice područne i lokalne samouprave, turističke zajednice, komore, udruge, zadruge, tvrtke, savjetodavna služba i ostali zainteresirani).

Pozivamo Vas da sudjelujete na seminaru, te svoje sudjelovanje potvrdite do 28. studenog na e-mail: damir@zadar.hr ili tel. 300-461.

Seminar je za sve sudionike besplatan.