Međunarodna coworking konferencija pod nazivom „COIN Coworking Conference- Innovation Through Collaboration" održat će se u Zadru, 2. prosinca 2015. godine s početkom u 10 sati u novopokrenutom coworking prostoru COIN na Putu Murvice.

Ovaj događaj međunarodnog karaktera organizira se povodom završetka provedbe projekta „Coworking Zadar- suradnjom do inovacija" sufinanciranog iz EU programa IPA IIIC, a s ciljem obilježavanja početka rada COIN-a, prvog coworking prostora u Zadru. 

Događaj je namijenjen korisnicima coworking prostora, inicijatorima i promotorima coworking koncepta, predstavnicima potpornih poduzetničkih institucija, lokalnih i nacionalnih vlasti te svima ostalima koji žele saznati više o coworkingu.

Na konferenciji će se predstaviti uspješni europski coworking prostori iz Slovenije, Italije, Srbije, Velike Britanije i Bosne i Hercegovine, čiji će osnivači podijeliti svoja iskustva pokretanja i upravljanja coworking prostorima. Sudjelovanje je besplatno, a radni jezik je engleski.

Prijaviti se možete klikom na poveznicu PRIJAVA

Broj sudionika je ograničen, a prijave se zaprimaju zaključno do 27. studenog 2015.