Informacijski centar Europe Direct Zadar u partnerstvu sa Zadarskom županijom i Agencijom za razvoj Zadarske županije ZADROM NOVOM organizira navedenu radionicu sa ciljem što kvalitetnijeg informiranja dionika za buduće natječaje Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali. Svrha radionice je i što kvalitetnija priprema dionika kao i poticanje na umrežavanje sa ciljem ostvarivanja zajedničkih ciljeva u okviru budućih projekata.

Radionica „Mogućnosti i načini prijave projekata na Europski socijalni fond u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali" održati će se u utorak 27.10.2015., u prostorijama Gradske knjižnice Zadar na adresi Ulica Stjepana Radića 11 u Zadru.

Početak seminara je u 12 sati, a detaljni program nalazi se u privitku ovog dopisa.

Radionicu će, kao predavačica, voditi gospođa Taida Garibović iz udruge Eko-Zadar, a kratko izlaganje održat će i gospođa Ivana Ivanović iz Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE. Na radionici će se kroz primjere prikupljenih projektnih ideja predstaviti četiri prioriteta u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali te načini za prijavu na natječaje. Također, predstavit će se dosadašnji primjeri dobre prakse kao i ustanove i uredi u Zadarskoj županiji koji Vam stoje na raspolaganju za prijavu projekata.
*Više informacija na stranicama EDIC-a ili na broj telefona 023/501 100