KÖLN/BONN, 30. listopada 2014. - Germanwings proširuje svoju ponudu letova prema aktraktivnim ljetnim odredištima koji se već danas mogu rezervirati na internetskoj stranici www.germanwings.com. Ljetni red letenja traje od 29. ožujka do 25. listopada 2015. godine.

Njemački zrakoplovni prijevoznik uvodi jedan dodatni tjedni let iz Düsseldorfa za Zadar te za talijanska odredišta Bari i Lamezia Terme. U sljedećem ljetnom redu letenja Germanwings iz Stuttgarta uvodi dodatna dva leta tjedno za Bruxelles pa će tako na navedenoj turi prometovati čak 16 Germanwingsovih letova tjedno.

Putnici iz Rijeke koji odluče posjetiti Berlin će sljedeće ljeto imati na raspolaganju i dodatni let tjedno, a tu pogodnost će sigurno iskoristiti i turisti koji odluče ljetovati na hrvatskoj obali, pogotovo zbog praktične lokacije zračne luke na otoku Krku.

Germanwings uvodi i nekoliko letova za glavni grad Kosova, Prištinu iz Düsseldorfa, Hamburga, Kölna/ Bonna, Hannovera te za Berlin/Tegel više letova subotom. Za Stuttgart su uključeni dodatni letovi srijedom, petkom i nedjeljom.