Tvrtka Coning turizam d.d., članica Coning grupe, krajem lipnja 2011. godine, privela je kraju I FAZU rekonstrukcije postojećih apartmanskih smještajnih jedinica Turističkog naselja Zelena punta u Općini Kukljica na otoku Ugljanu.

Ukupnom investicijom od 28 milijuna kuna, renovirana su i opremljena 132 apartmana s popratnim sadržajima koji su neophodni za funkcioniranje turističkog naselja.

Predmetna turistička lokacija je po novom Prostornom planu Općine Kukljica namijenjena turizmu i to kao zona turizma oznake T2, što podrazumijeva rekonstrukciju postojećih objekata, odnosno izgradnju novih apartmanskih zgrada i vila namijenjenih turizmu te drugih pratećih objekata. 

Turističko naselje Zelena punta na otoku Ugljanu (ukupne površine preko 65.000 m2), smješteno je na zasebnom poluotoku u borovoj šumi, udaljeno svega nekoliko minuta hoda od centra mjesta Kukljice. Zelena punta pruža mogućnost smještaja u apartmanima i bungalovima s iznimno bogatom izvanpansionskom ponudom i sadržajima. Idealno je mjesto za odmor obitelji s djecom.

Navedeni projekt rekonstrukcije Turističkog naselja Zelena punta izvodi se u dvije faze. Nakon što je uspješno dovršena I FAZA u lipnju ove godine, u II FAZI će se pristupiti nadogradnji novih hotelskih i apartmanskih smještajnih jedinica s bogatim rekreacijskim sadržajima i turističkom ponudom, a ukupna investicije II FAZE procjenjuje se na oko 120 milijuna kuna. Maksimalan broj osnovnih ležaja je 800. 

Tvrtka Coning d.d. je 2001. godine, nakon dovršetka privatizacije HUT Kukljica d.d. , kupila na burzi 62.667 redovnih dionica društva HUT Kukljica, koje je kasnije rješenjem Trgovačkog suda u Zagrebu 2006. godine, pripojeno društvu Coning turizam.

Uz turističko naselje Zelena punta, Coning grupa uspješno upravlja turističkim objektima: Hotel Pagus na otoku Pagu, Hotel Art u Senju i Apartmansko naselje Croatia u mjestu Sv. Filip i Jakov.