ZADAR - Seminar na temu "Vještine pregovaranja i govorne vještine" održat će se 10. - 11. prosinca 2009. u prostorijama Razvojne agencije Zadarske županije, Poduzetnički inkubator, II. Kat.


Namijenjen je svima koji stalno ili povremeno sudjeluju u pregovaranjima, neovisno je li riječ o pregovorima nabave, prodaje ili realizacije projekata.


Trening upoznaje polaznike s procesom pregovaranja, od pripreme za pregovore, postavljanja ciljeva pregovora, odabira odgovarajuće strategije, tehnika vođenja poslovnih pregovora, do zaključivanja pregovora. Ovaj trening uključuje vježbu svakog od polaznika u situacijama pregovora, te snimanje kamerom, analizu i povratne informacije.


Radionica se sastoji od slijedećih tema: Proces pregovaranja, Pregovarački profili, Strategije pregovaranja, Analiza i razvoj potreba, Moć postavljanja pitanja, Slušanje, Ključni faktori i principi uspješne komunikacije i govorne vještine, Poslovni razgovor, Verbalno i neverbalno komuniciranje, Komuniciranje telefonom i osnovne vještine osobne prezentacije. 


Predavač je g. Orhan Lujinović, veći dio svoje karijere proveo je uglavnom u području marketinga: istaknimo da je radio u Coca Cola Beverages Croatia kao Operational Product Manager za nova pića gdje je vodio i lansirao prirodnu izvorsku vodu Bistra, potom sportski izotonični napitak Powerade, te energetsko piće Burn. 


Rok prijave je utorak, 8.12.2009. Prijava je moguća putem pristupnice koja je objavljena na web stranicama www.zadra.hr, na broj faxa 023/492-881 ili na broj telefona 023/492-885, te e-mailom: matilda.dragic@zadra.hr


Svi sudionici su oslobođeni kotizacije za sudjelovanje na seminaru.