ZADAR - U Razvojnoj agenciji Zadarske županije 1. i 2. listopada održava se seminar sa vrlo aktualnom temom: „Upravljanje u vrijeme krize"

Trening je namijenjen obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima te svima onima koji žele saznati kako poslovati u uvjetima krize i recesije te kako je preživjeti, kako se pripremiti za razdoblje nakon krize i uspjeti na tržištu.

Cilj ovog seminara je optimalnom kombinacijom teorije i prakse ukazati sudionicima kako u krizi prepoznati prilike i kako iskoristiti krizu kao „vjetar u leđa", koje troškove u krizi treba smanjivati, a koje ne, koje je korake potrebno poduzeti za restrukturiranje poduzeća i izlazak iz krize, kako poboljšati novčane tokove, može li se i u krizi poslovati s dobiti, koje su vještine i alati vođe posebno važne u krizi te kako motivirati zaposlenike i uspješno upravljati ljudskim resursima u vrijeme krize.

Predavač je g. Orhan Lujinović, direktor firme RENTa MARKETING je dipl. oecc. i marketinški trener. Marketinško skustvo stekao je u vodećim hrvatskim agencijama za oglašavanje (Lowe
Digitel, BBDO Zagreb), te multinacionalnim (Coca-Cola BeveragesHrvatska d.d.) i domaćim (Podravka d.d.) tvrtkama.

Seminar će trajati od 8,30 do 16,00 sati u četvrtak i u petak, 1. i 2. listopada 2009.

Rok za prijavu na seminar je utorak, 29. rujna 2009. a prijava je moguća putem pristupnice koja je objavljena na web stranicama www.zadra.hr, na broj faxa 023/492-881 ili na broj telefona 023/492-885, te e-mailom: matilda.dragic@zadra.hr. 

Svi sudionici su oslobođeni kotizacije za sudjelovanje na seminaru.